Service

  • maandag - vrijdag 09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Beter Horen Luistercentrum in Heerhugowaard

In Heerhugowaard heeft Beter Horen een Luistercentrum, gevestigd aan het Stationsplein 49B in het Forum op de 4e etage. Dit is in hetzelfde gebouw als de poli van het MCA. Het Forum staat ook wel bekend als het Diagnostisch Centrum. U kunt hier maandag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak terecht. Bel voor een afspraak naar 072 - 534 50 77 of naar 0800 - 0200 159.

Over ons Luistercentrum in Heerhugowaard

Beter Horen begint in het Luistercentrum. Het Luistercentrum in Heerhugowaard is een prettige plek waar we de tijd kunnen nemen om naar u te luisteren. In een rustige ambiance, waar we unog beter van dienst kunnen zijn dan in onze winkels.

In 3 sessies naar uw oplossing:

-Rustige ambiance, persoonlijke aandacht.
-Advies van een compleet team audiciens.
-Direct na aanpassing testen we het hoortoestel in een woonkamersetting.
-Geen hinder van telefoon of winkelpubliek.

Een klant over het Luistercentrum

"Ik ben al jaren klant van Beter Horen, vanwege ernstige gehoorbeperking aan één oor. In 2014 werd ook bij het andere oor gehoorachteruitgang geconstateerd. Omdat ik wil blijven werken heb ik, naast een gehoorapparaat, ook allerlei gehoorhulpmiddelen nodig. De heer Rob Kruit van Beter Horen in Heerhugowaard heeft mij hiermee geweldig geholpen. Apparatuur op proef ter beschikking gesteld en mij optimaal ondersteund bij de communicatie met het audiologisch centrum en de verzekeringsmaatschappij. Resultaat na 1 jaar: ik kan weer redelijk communiceren en de apparatuur komt voor vergoeding in aanmerking. Een pluim dan ook voor Beter Horen en zeker ook voor Rob Kruit."

- Dhr. C. Kroon uit Heerhugowaard

Lees hier meer over ons Luistercentrum

Welkom bij onze audicien in Heerhugowaard!