Service

  • maandag - donderdag 09:00 - 17:30
    vrijdag 09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Uithuizen

Beter Horen in Uithuizen heeft als hoorspecialist jarenlange ervaring met het helpen van mensen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u aan uw gehoor? Met een vrijblijvende en gratis hoortest weet u binnen 20 minuten waar u aan toe bent. U kunt ook bij ons binnenlopen voor een snelle hoorscan van 3 minuten. U bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies van een van onze audiciens. Zij zorgen voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Uithuizen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Na een bezoek aan het audiologisch centrum in het UMCG, bleek ik met gehoorapparaten mijn gehoor aanzienlijk te kunnen verbeteren. Maar hoe pak je dat aan, waar koop je zulke apparaten en hoe weet je of je een goede winkel te pakken hebt? Veel advies kreeg ik niet dus ik heb de dichtstbijzijnde hoorwinkel gegoogeld en zo kwam ik in Uithuizen. Dat bleek een goede keuze. Ik ben vooral blij met het eigen initiatief van audicien Bert Klamer, ik heb nu goede (bij mij passende) hoortoestellen waar ik heel erg blij mee ben! Ik vind het nog elke dag (ik heb ze sinds eind februari) geweldig dat ik voor het eerst in mijn leven geld hoor rinkelen, zand hoor knerpen, water hoor klateren en papier hoor ritselen. Ik wist niet dat dat zulke mooie geluiden zijn! Maar het meest fantastische is dat ik mensen gewoon kan verstaan zonder 10X te vragen wat er gezegd wordt, dat ik op een feestje weer mee kan praten, dat ik mijn kinderen ook versta als ze verder dan een meter bij me weg zijn, kortom, dat ik weer gewoon mee kan doen!"

- Mevr. Mirjam (43 jaar)

"Prima geholpen, uitstekende kundige hulp van Bert."

- Dhr. Sander Hoogstra uit Uithuizermeeden​

"Ik ben zeer goed geholpen in de winkel van Beter Horen. Alle lof hiervoor."

- Mevr. L.M. Vos-Groendijk Uithuizen

"Zeer goede voorlichting en service. Zeer prettig dat er nu een audicien in mijn woonplaats is gevestigd."

- Dhr. N.S. Ten Have uit Uithuizen

"Nieuwe gehoorapparaten aangeschaft bij Beter Horen in Uithuizen. Zeer tevreden, ontzettend goed geholpen door Bert Klamer. Uitgebreide voorlichting en verschillende apparaten uitgeprobeerd. Geen druk. Super!!! Ik heb de scharnieren van de deuren weer gesmeerd, omdat ze 'voor het eerst sinds jaren piepten'."

- Dhr. K. Romkema uit Uithuizen.

"Werd uitstekend en rustig te woord gestaan en geholpen."

- Dhr. J.F. Voorma uit Warffum.

"Bijzonder tevreden met "Bert" voor de wijze waarop hij "de klant" ingelicht en behandeld heeft."

- Dhr. M. Garrelds uit Groningen

“Ik, 75+ vrouw , heb al ruim 15 jaar hoorapparaten. In oktober 2013 was ik aan nieuwe hoorapparaten toe en ik ging daarvoor naar Beter Horen in Uithuizen die daar sinds kort een vestiging heeft. Ik ben daar buitengewoon goed en prettig geholpen door audicien Bert Klamer. Hij luisterde goed, is oplossingsgericht en geduldig, ik kon verschillende oorstukjes uitproberen. Met als resultaat in elk oor iets anders, zo open mogelijk en afgestemd op m’n gehoorverlies, want daardoor is niet alles mogelijk. In de uitgebreide en prima begeleide proeftijd probeerde ik 2 soorten apparaten en kon iets kiezen waardoor ik nu met veel meer plezier fluit speel, alleen in een enkele hoge toon nog wat resonantie. Hoorapparaten blijven een hulpmiddel met beperkingen, maar ik ben tevreden en kan ze nu zonder problemen de hele dag inhouden. Beter Horen is een aanwinst voor Uithuizen en ik ben erg blij met audicien Bert Klamer, hij is niet alleen kundig maar ook gewoon aardig en vrolijk en hij staat altijd klaar voor z’n klanten. Kortom, van harte aanbevolen.”

- Mevr. N.A. Braak - Boer uit Eppenhuizen

"Heel vriendelijk, vertrouwd"

- Mevr. M.J. Nieboer-de Graaf uit Usquert

Welkom bij onze audicien in Uithuizen!