Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Elst

Beter Horen in Elst heeft jarenlange ervaring in het helpen van mensen om te (blijven) genieten van geluid. Hoort u weleens dat uw tv zo hard staat? Kom dan eens langs voor een gratis (vrijblijvende) hoortest. Onze ervaren en deskundige audiciens geven u graag een persoonlijk hooradvies. Zij kunnen u helpen met een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie beter kunt horen. Ook voor oordopjes (bv tegen snurken, bij het zwemmen of voor in het vliegtuig) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Elst

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Graag wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over de service van jullie zaak. Ik kwam voor een second opinion met slaapdopjes die bij een andere zaak waren aangemeten en niet lekker zaten. Het irriterende dopje is meteen bijgeslepen zonder kosten en zit nu prima. Voor mijn volgende set, kom ik bij deze naar jullie.

- Dhr. Gijs van Dinther uit Elst

"Vandaag keurig geholpen in jullie winkel in Elst, door Stephanie van Binsbergen tijdens de jaarlijkse controle van mijn gehoorapparaat. Mijn complimenten voor haar."

- Dhr. Frits van Zadelhoff uit Elst

Welkom bij onze audicien in Elst!