Service

  • dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    14:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Rotterdam, Baumannlaan

Beter Horen in Rotterdam heeft jarenlange ervaring als gecertificeerde hoorspecialist om mensen beter te laten horen. Twijfels over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). U krijgt dan duidelijkheid over uw gehoor. Of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten. Dat kan ook in het weekend op zaterdagmiddag, we zijn dan open.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. We zijn één en al oor voor u. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen, in een universele versie en op maat) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Rotterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Rotterdam, Baumannlaan!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Rotterdam:
Beter Horen Rotterdam - Kerstendijk 169
Beter Horen Rotterdam - Lusthofstraat 52a
Beter Horen Rotterdam - Groene Hilledijk 340a/b
Beter Horen Rotterdam -  Van Beethovensingel 54