Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Wijchen

Beter Horen in Wijchen heeft vele jaren ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Wilt u ook weten hoe het met uw gehoor is? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten in onze winkel.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies, voorlichting en informatie, en voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een handig accessoire voor bijvoorbeeld de televisie of telefoon, of een hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Wijchen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien(s) in Wijchen!