Service

  • Dinsdag-vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag 09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Let op, vanaf 1 november 2018 zijn de openingstijden aangepast en vervalt de koopavond op vrijdag.

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Uithoorn

Beter Horen in Uithoorn helpt al jarenlang als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Heeft u twijfels over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten.

U bent van harte welkom voor een persoonlijk advies van onze gecertificeerde audicien. Wij geven graag vrijblijvende informatie en voorlichting. Ook voor een vakkundige hooroplossing die bij u past bent u bij ons aan het goede adres. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, slapen, zwemmen en meer) kunt u bij onze Beter Horen hoorwinkel terecht.

Huisbezoek van een audicien in Uithoorn

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Uithoorn!