Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Deurne

Beter Horen in Deurne helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). 

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als het nodig is zorgen we voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes. Parkeren is in Deurne tot 13:00 uur gratis.

 

Huisbezoek van een audicien in Deurne

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van eenafspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Graag wil ik Richard, mijn audicien, een compliment geven. Hij is niet alleen heel kundig ook is Richard heel sociaal.Ik heb al vaker een hoorapparaat gehad, dat verdween gauw genoeg in de kast. Nu heb ik mijn tweede hoorapparaat van Richard en ben vol lof. Ik raad iedereen Beter Horen in Deurne aan."

- Mevr. van Schijndel uit Deurne.

"We willen Richard graag bedanken voor een goede service, zijn klantvirendelijkheid en een technische hand."

- Dhr. van Beek uit Asten.

"Goed geholpen door dhr. R. ter Schiphorst! Binnen 1 dag een afspraak en dag later kon ik mijn gemaakte (zwem) oordoppen ophalen. Dhr ter Schiphorst is vriendelijk en komt oprecht geïnteresseerd over! Mijn volgende oordoppen ga ik daar zeker weer laten maken."

- Karin Manders uit Deurne

"Mijn compliment is voor Richard ter Schiphorst, ik kan alleen maar zeggen fantastisch geholpen en dat al jaren, hij staat altijd voor je klaar, vandaar dat mijn man ook door hem geholpen wordt en ook weer geweldig. Compliment!"

- Mevr. van Schravendijk uit Milheeze

"Op woensdag 24 juni kwamen mijn vrouw en ik bij Beter Horen in Deurne, het was al vijf uur geweest, en wat bleek, Richard was al aan het overwerken. Maar geen probleem, hij reinigde mijn hoortoestellen grondig, en dit met een vriendelijke lach, alsof het ‘s morgens om 9 uur was. Het bedrijf mag zich gelukkig prijzen zulke mensen als Richard in dienst te hebben."

- M. Rijkers De Mortel.

"Zeer tevreden over de werkwijze van Richard ter Schiphorst."

- Dhr. Weber uit Asten

"Hierbij een groot compliment voor dhr R. ter Schiphorst van de winkel in Deurne. Ik ben klant bij Schoonenberg, deze winkel bleek dicht. [...] Hij vroeg in de deuropening of hij mij kon helpen en inderdaad mijn gevallen gehoorapparaat kon zonder probleem door hem kosteloos gemaakt worden. Een enorme pluim voor hem en jullie bedrijf."

- Dhr. Leo Smiet uit Deurne

"Graag wil ik een compliment geven aan de winkel in Deurne. De service is snel en ongekend goed. Richard ter Schiphorst is vriendelijk  service gericht en vakbekwaam. Afgelopen week was mijn hoortoestel binnen een dag weer gebruiksklaar. Als er een onderscheiding is voor de vakbekwaamste vestiging manager, dan komt hij daar zeker voor in aanmerking."

- Dhr. Stephan Winkelmolen uit Deurne

"Ik ben blij met Beter Horen in Deurne. De mensen zijn top, altijd bereid je te helpen met je vragen over je gehoor, niets is te veel. Beter horen kan niet beter."

- Mevr. R.P.C. Houten uit Deurne

"Op advies van kennissen naar Beter Horen in Deurne gegaan, en daar heb ik geen spijt van. Onlangs een ongelukje met mijn hoortoestel gehad. Bang het een weekje te moeten missen naar Deurne en wat denk je, Richard repareert het meteen, en dat geheel gratis. Super service van Beter Horen Deurne. Complimenten Richard."

– Dhr. B. Vereijken uit Beek en Donk

"Gisteren mijn hoorapparaat opgehaald bij Richard ter Schiphorst. Dat is voor ons wel wat verder rijden maar dat hebben wij er graag voor over, de service is daar zo goed. Wat ons betreft 'n pluim voor Richard!"

- Fam. v.d. Vorst uit Beek en Donk

Welkom bij onze audicien in Deurne!