Service

  • dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur​

Over onze hoorwinkel in Rotterdam, van Beethovensingel

Beter Horen in Rotterdam heeft vele jaren, uitgebreide kennis en ervaring als hoorspecialist om mensen beter te laten horen. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Maak hiervoor een afspraak zodat we tijd voor u kunnen reserveren.  Een gecertificeerde audicien test dan uw gehoor, dit is geheel vrijblijvend. Of kom langs voor een snelle hoorscan in drie minuten (binnenlopen zonder afspraak). Dat kan ook in het weekend: we zijn open op zaterdag. U kunt bij ons gratis parkeren.

Ook bent u van harte welkom voor een gratis voorlichtingsgesprek en onze brochures, een vrijblijvend persoonlijk advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. De klant staat bij ons centraal. Er zijn verschillende mogelijkheden: van hoortoestel tot een accessoire of een hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes, zowel in standaard versie als op maat gemaakt) bent u bij alle Beter Horen hoorwinkels in Rotterdam aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Rotterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Doordat mijn oude hoortoestellen niet meer optimaal functioneerden, ben ik naar Eveline van der Hoek (Audicien Beter Horen van Beethovensingel in Rotterdam) gegaan. Vanaf het begin heeft Eveline mij zeer adequaat en uiterst vriendelijk geholpen. Uitvoerig hebben wij naar de verschillende mogelijkheden van de verschillende toestellen / merken gekeken. Een testfase met 1 van de mogelijke toestellen hebben wij doorlopen, waarna wij gezamenlijk concludeerden dat wellicht dit niet de beste prijs / kwaliteit oplossing was. Een 2e testfase leverde wel de gewenste prijs / kwaliteit op. De gehele periode heb ik met Eveline heldere afspraken kunnen maken, voor het bij- en afstellen van de toestellen. Steeds was er weer de flexibiliteit vanuit Eveline om met al mijn wensen / voorkeuren rekening te houden. Ik heb dat altijd zeer gewaardeerd. Ik ben een zeer tevreden klant, die uitermate prettig is geholpen door Eveline, waarvoor dank."

- C.J.H. Colenbrander uit Rotterdam

"Graag wil ik van de mogelijkheid gebruik maken om mijn positieve ervaringen te delen. In het bijzonder over uw audicien Zulay Lafci. Inmiddels heb ik mijn derde paar hoortoestellen aangeschaft via Beter Horen. Ik weet dat ik hoge eisen stel aan de hooroplossing omdat ik door de jaren heen gemerkt heb dat de aanpassing bij mij nogal precies komt. Ik heb gemerkt dat Zulay zeer klantgericht, professioneel en meedenkend is. Zij weet een goede vertrouwensband op te bouwen en neemt initiatieven om ervoor te zorgen dat ik de allerbeste toestellen en aanpassingen krijg die mogelijk zijn.

(vervolg) Haar kennis van de toestellen, en de werking van het oor in complexe situaties is groot. Het is fijn te merken dat mijn vele vragen en herhaaldelijke vraag naar soms minimale aanpassingen serieus genomen worden. Met veel begrip en geduld zorgt Zulay ervoor dat iedere twijfel wordt weggenomen, en komt zo tot de beste aanpassing die mogelijk is. Het product van Beter Horen staat met de kwaliteit van de audicien. In de jaren heb ik met verschillende audiciens kunnen samenwerken. Zulay steekt met kop en schouders boven het nivo uit."

- Erik Broekema uit Rotterdam

"Vandaag een evaluerend gesprek gehad met de audicien Zulay. Ben klant bij Beter Horen en ik gebruik al jaren in het oor apparaten van het merk Oticon. In eerste instantie heb ik een andere winkel dichterbij gezocht in Krimpen aan den IJssel. Daar was ik niet tevreden en ben weer terug gekeerd naar Beter Horen. Daar heb ik ook weer toestellen van het merk Unitron geprobeerd zonder een bevredigend resultaat. Ik miste mijn vertrouwde geluid. De medewerksters Eveline en Zulay hebben weten te bewerkstelligen dat ik wederom "mijn" vertrouwde Oticon hoortoestellen kon krijgen. De service van beide dames was optimaal; diverse aanpassingen verricht tot volle tevredenheid. Bedankt nogmaals.”

- Dhr. Cors Boudesteijn uit Ouderkerk aan den IJssel

"We waren het al zo lang van plan om een gehoortest uit te laten voeren. Niet dat het zo hard nodig was, maar we wilden wel eens weten hoe onze gehoortoestand is nu we al op wat gevorderde leeftijd zijn gekomen. Na een hartelijke ontvangst en een kopje koffie bij Beter Horen aan de Van Beethovensingel in Rotterdam kregen we van Eveline een duidelijke uitleg hoe de gehoortest zou worden uitgevoerd. Na het beluisteren van de piepjes uit de hoofdtelefoon in de geluiddichte cabine werd de uitslag van de uitgeprinte test door Eveline uitstekend en begrijpend uitgelegd. Ze nam daarvoor alle tijd die daarvoor nodig was. Een hoortoestel was voor ons nog niet nodig. Beter Horen aan de Van Beethovensingel in Rotterdam kunnen wij dan ook bij iedereen aanbevelen."

- Meneer en Mevrouw Vooren uit Bleiswijk

“Ik wil graag mijn complimenten maken aan de medewerksters van de Beter Horen vestiging in Hillegersberg. Prettige sfeer en ontvangst, en belangrijker nog een prima service. Men luistert goed naar de "ervaringsdeskundige" en neemt de tijd om tot een goed resultaat te komen wat betreft het aanmeten van de juiste gehoorapparatuur met de juiste instelling. Op een gegeven moment viel één toestel uit en heb ik via een telefonisch contact vanuit Frankrijk tot een oplossing gekomen. Helemaal prima! In de 35 jaar dat ik klant ben bij Beter Horen ben ik nog nooit teleurgesteld.”

- Mevr. Van Niekerk uit Capelle aan den IJssel

"Voor de aanschaf van mijn nieuwe hoortoestellen heb ik mij vervoegd bij Beter Horen aan de Beethovensingel te Rotterdam. Ik ben daar geholpen door audicien Zulay Lafci-Pesmen. Zij heeft mij geholpen bij het uitzoeken van nieuwe hoortoestellen die het beste zouden passen bij de bij mijn ontstane gehoorbeschadiging te corrigeren. Met haar luisterend oor heeft zij de minpunten van mijn oude hoortoestellen geanalyseerd en advies gegeven bij de nieuw aan te schaffen hoortoestellen. De tests en controles zijn met zorg en vakvrouwschap uitgevoerd. Na dit alles is in goed overleg en naar volle tevredenheid de aanschaf van de nieuwe hoortoestellen afgerond. Ik dank al het personeel van Beter Horen aan de Beethovensingel te Rotterdam, maar in het bijzonder gaat mijn dank uit naar Zulay Lafci-Pesmen."

- Dhr. Ronald van der Hul uit Rotterdam

“De uiterst professionele en tevens zeer vriendelijke manier waarop ik door audicien Eveline van der Hoek ben behandeld heb ik ten zeerste gewaardeerd. Zeer geduldig heb je me geadviseerd en begeleid om tot een juiste keuze te komen van een hoorapparaat dat volledig bij mijn omstandigheden past. En dat was niet eenvoudig, want naast de slechthorendheid speelt bij mij een hevige vorm van tinnitus een rol. Dat geeft een extra dimensie aan die zoektocht. Ik beschouw mezelf als een kritisch persoon maar hoe ik ook zoek naar negatieve aspecten, ze zijn er niet. Je oefent je vak uit op een manier die alle respect verdient en ik hoop van harte, dat veel mensen met gehoorproblemen met jou te maken gaan krijgen. Ze kunnen zich niet beter wensen.”

– Dhr. A. Veenhuis uit Rotterdam

Welkom bij onze audicien in Rotterdam, Van Beethovensingel!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Rotterdam:
Beter Horen Rotterdam Noord - Burg. Baumannlaan 140a-142a
Beter Horen Rotterdam Zuid - Kerstendijk 169
Beter Horen Rotterdam Oost - Lusthofstraat 52a
Beter Horen Rotterdam Zuid - Groene Hilledijk 340a/b