Service

  • maandag - woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:00
    donderdag
    09:00 - 20:00

Gratis parkeren voor de deur.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Ik ben in Landgraaf om een nieuw hoortoestel uit te proberen en ben geholpen door Cloudia Douren. Deze heeft dat naar mijn indruk zeer deskundig gedaan en vanmorgen een kleine storing opgelost, bedankt hiervoor. Top service, een dik compliment waard."

- Dhr. H.A.M. Hommen uit Landgraaf

Over onze hoorwinkel in Landgraaf

Beter Horen is de hoorspecialist in Landgraaf met jarenlange ervaring in het helpen van mensen om beter te horen. Twijfelt u aan uw gehoor? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een adequate hooroplossing die bij u past. Behalve hoortoestellen kunt u hierbij ook denken aan een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren. Of een hoorhulpmiddel waarmee u de tv beter kunt verstaan. Tevens bent u voor gehoorbescherming (oordopjes) bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Landgraaf

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Welkom bij onze audicien in Landgraaf!