Service

  • maandag dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Veendam

Beter Horen is de hoorspecialist in Veendam. Kom eens langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan van 3 minuten. Dan weet u snel hoe uw gehoor ervoor staat.

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Ook voor een vakkundige hooroplossing bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Bijvoorbeeld voor het beter verstaan van de tv. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Veendam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

Welkom bij onze audicien in Veendam!