Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:00
    zaterdag
    09:00 - 12:00

  • Rolstoelvriendelijk

​Gratis parkeren voor de deur

Over onze hoorwinkel in Oegstgeest

Beter Horen in Oegstgeest heeft uitgebreide, jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten. U kunt bij onze winkel gratis parkeren voor de deur.

Ook bent u van harte welkom voor voorlichting (vrijblijvend gesprek of brochures), een persoonlijk hooradvies en/of een hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Oegstgeest

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Oegstgeest!