Service

  • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    woensdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Sneek

Beter Horen in Sneek is de hoorspecialist die mensen helpt om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een hoortest. Dit is geheel gratis en vrijblijvend en in 20 minuten weet u hoe het met uw gehoor is.

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. En als dat nodig is zorgt hij voor een goede hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Bezoek aan huis van een audicien in Sneek

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Sneek!