Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

​​Over onze hoorwin​kel in Zeist

 Beter Horen in Zeist helpt u graag om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. U bent van harte welkom bij onze ervaren audiciens voor een gratis (vrijblijvende) hoortest, of een persoonlijk hooradvies. U kunt bij ons terecht voor een goede vakkundige hooroplossing die past bij u en uw leefstijl. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie of de deurbel beter kunt horen. Ook voor oordopjes (om bijvoorbeeld ongestoord te slapen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Zeist

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Het was plezierig dat mij ruimschoots de tijd gegeven werd het hoorapparaat uit te proberen. Met de extra maatstukjes in het oor zitten de apparaten beter in het oor en heb ik niet de vrees ze te verliezen. Verder: plezierige sfeer en altijd iets te snoepen."

- Dhr. Koster uit Zeist

"Ik ben hier gekomen want het was bij een een ander niet zo goed. Ricardo was erg fijn, wel een beetje zenuwachtig omdat hij papa ging worden maar hij heeft ons perfect geholpen."

- Mevr. Tammer uit Zeist

"Al vanaf voorloper van Beter Horen Zeist ben ik klant voor zoon Willem. Destijds was hij 4 jaar. Nu  is hij 18 en klaar om de wereld in te gaan met jullie ondersteuning!"

- Mevr. Maathuis uit Zeist

"Ik ben al jaren bij Beter Horen. Dit is mijn 3e set gehoorapparaten. Ik ben buitengewoon tevreden over de service van dit filiaal. Altijd bereid om mee te denken en oplossingsbewust. Een aanrader."

- J.L.M. Kok uit Zeist

"Ik ben heel blij dat ik voor Beter Horen heb gekozen. Je wordt heel prettig behandeld. Ze luisteren naar wat je zegt betreft het apparaat en doen dan de moeite om het gehoor voor je te verbeteren. Geweldig hoor."

- Mevr. Lamaisson uit Zeist

"Ik vind Beter Horen Zeist geweldig. Staan altijd klaar om je te helpen. Ik heb een C.I. Ook met die apparatuur als er iets is staan ze altijd voor me klaar. Geweldig team. Ook bellen ze voor mij naar het UMC als er iets niet in orde is. Heb meer dan alle lof."

- Mevr. Cornelisse uit Zeist

"Er gaat een wereld voor je open."

- Klant uit Zeist

"Het engelengeduld is een van de kenmerken van de medewerkers. Het meedenken en invoelen behoort ook tot de sterke kanten."

- Klant uit Zeist

"Ik ben verrast zoals je bij Beter Horen Zeist geholpen wordt. Het geeft het gevoel dat je weer in de maatschappij staat. Dat dit met de kleine apparaten lukt! Maar bovenal de wijze van het duidelijk maken. Wees zuinig op deze mensen. Ze zijn voor uw zaak belangrijk maar bovenal voor de klant."

- Mevr. Frank uit Odijk

"Ik vind Beter Horen in 1 woord geweldig. Mensen zijn vriendelijk en je wordt goed geholpen."

- Mevr. Scholten uit Zeist

Welkom bij onze audicien in Zeist!