Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Zutphen

Beter Horen in Zutphen helpt al jarenlang mensen om goed te (blijven) horen. Kom bij ons langs voor een gratis hoortest, een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, of een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming bent u bij deze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Zutphen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

Klantbeoordeling voor deze hoorwinkel

“Wat ben ik blij met mijn hoortoestel zeg. Na een onderzoek bij de KNO werd mij verteld dat ik voor mijn rechteroor een hulpmiddel nodig had. Dat was echt even slikken voor mij, want was er totaal niet aan toe. Op advies van een kennis, die ook haar hoortoestellen via Beter Horen Zutphen had gekregen, ben ik op een dag dan toch maar eens langs gegaan.

Ik werd direct bij binnenkomst warm onthaald en dat gaf mij al een meer rustiger gevoel, want ik vond het maar niets om en hoortoestel te moeten dragen. Na een lekkere kop koffie werd ik opgehaald door de audicien, Derk de Jong, die mij daarna geweldig door het hele proces heeft geleid. Ik vertelde hem dat ik alleen een hoortoestel wilde als deze absoluut niet zichtbaar zou zijn. Toevallig was Beter Horen gestart met een nieuw hoortoestel, de Lex, die onzichtbaar te dragen zou zijn. Dhr. de Jong dacht meteen aan dit toestel en ik kon deze zelfs direct uitproberen. Wat een verschil ervoer ik toen hij het toestel plaatste en inschakelde. Na een aantal extra testen, om te bepalen of mijn apparaat wel optimaal was ingesteld, ging ik weer naar huis.

Daar mocht ik het toestel een geruime tijd in mijn eigen omgeving proberen. Ik kon mijn blijdschap niet op wat ik toen allemaal beleefde. Ook mijn directe omgeving merkte op dat er iets anders was aan mij, ik praatte zachter, vroeg niet meer zo vaak na en nam weer actief deel aan gesprekken. Toen ik dan durfde te zeggen dat ik sinds kort een hoortoestel droeg, was hun verbazing groot. ‘Jij, een hoortoestel?? Waar dan? Ik zie niets.’ Hiervan genoot ik dus enorm, want dat wilde ik dus ook. Door de zeer prettige behandeling, het geduld en het vakmanschap kan ik alleen maar zeggen TOP.”

- Mevr. Schoemaker uit Zutphen

Welkom bij onze audicien in Zutphen!