Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00​​

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur

​​Over onze hoorwinkel in Harderwijk

Beter Horen in Harderwijk heeft jarenlange ervaring in het helpen van mensen om te (blijven) genieten van geluid. Hoort u weleens dat uw tv zo hard staat? Kom dan eens langs voor een gratis (vrijblijvende) hoortest. Onze ervaren en deskundige audiciens geven u graag een persoonlijk hooradvies. Zij kunnen u helpen met een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie beter kunt horen. Ook voor oordopjes (bv tegen snurken, bij het zwemmen of voor in het vliegtuig) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Onze ervaren audiciens zorgen altijd voor een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie beter kunt horen. Ook voor oordopjes bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Harderwijk

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

 

Welkom bij onze audicien(s) in Harderwijk!