Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Nijkerk

Beter Horen in Nijkerk heeft zeer uitgebreide ervaring als hoorspecialist. Wij vinden het belangrijk dat mensen (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een adequate hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Nijkerk

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

“De vrouw van ‘Beter horen’ in Nijkerk die mij hielp verdient een standbeeld.”

- Dhr Jasper Achterbergh in zijn blog​

 

​Welkom bij onze audicien in Nijkerk!