Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Ede

Beter Horen in Ede op de W. Brandtlaan (bij ziekenhuis Gelderse Vallei) heeft uitgebreide ervaring met  het helpen van mensen om beter te horen. Kom gerust langs voor een gratis (vrijblijvende) hoortest, een persoonlijk hooradvies of een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u bijvoorbeeld de deurbel beter kunt horen. Ook voor oordopjes bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Ede

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Een StAr audicien komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft onze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Het resultaat is buiten verwachting goed. We zijn zeer tevreden met de begeleiding en het advies."

- Dhr Nijland uit Ede

"Zeer tevreden over de gehele periode waarin getest/geadviseerd werd. Er was altijd tijd voor hulp en vragen."

- Mevr. Telkamp - Holla uit Wageningen

“Ik heb al veel toestellen ‘versleten’ en heb nu nieuwe Phonak toestellen. Ik rij motor en hoor de regen weer op mijn helm.” En: “Ik kan jou wel knuffelen. Ik wil jou heel erg bedanken, want je hebt mij de werkelijke wereld voor 95% terug gegeven.”

- Mevr. Thorn uit Ede, slechthorende vanaf 5e jaar, over audicien Hans Boers

"Mijn neefje Ardhito van zeven jaar woont in Indonesië​. Daar hadden ze geconstateerd dat hij doof is. Ik wilde graag een second opinion. Mijn familie spaarde voor de vliegtickets en kwam naar Nederland. Via de kno-arts kwamen we vervolgens bij Beter Horen terecht. Tijdens de aanpassing van het hoortoestel kwam er meteen een geweldige reactie van Ardhito. Hij was dus niet doof! Pracht van een resultaat. Voor vertrek naar Indonesië bekeken wij de videofilm die we gemaakt hebben van de reis en het verblijf in Nederland. Pas toen werd ons volledig duidelijk hoe groot het verschil nu al is tussen voor en na het gehoorapparaat. Hij hoort veel meer en praat al veel duidelijker. Ook zie je dat hij ook psychisch duidelijk is gegroeid in die paar weken dat hij de apparaten mocht dragen. Er zijn echt geen woorden voor en we weten niet hoe we u kunnen bedanken."

- Annemarie uit Ede

Welkom bij onze audicien in Ede!