Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats achter de winkel.

Over onze hoorwinkel in Doetinchem

Beter Horen in Doetinchem helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als het nodig is zorgen we voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes.

Huisbezoek van een audicien in Doetinchem

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Ik heb hoortoestellen sinds maart 2014. Deze muziekliefhebber hoort weer details en klankkleur in zijn klassieke muziek. Tonen waren bijna ongemerkt vlakker geworden en ook de klank van het woord was weg. Maar het geluid is volledig terug. Music is my first love, natuurlijk op mijn vrouw Liesbeth na..."

- Dhr. Jansen uit Gaanderen  ​

Welkom bij onze audicien in Doetinchem!