Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Deventer

Beter Horen in Deventer heeft zeer uitgebreide, jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Heeft u twijfels over uw gehoor en wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten.

Ook bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies van onze gecertificeerde audicien(s) en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel (zoals voor de tv). Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Huisbezoek van een audicien in Deventer

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Deventer!