Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

Over onze hoorwinkel in Maassluis

Beter Horen in Maassluis heeft jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Neem contact met ons op voor een afspraak. We zijn ook open op zaterdag.

Ook bent u van harte welkom voor informatiefolders, een persoonlijk advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek en meer) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Maassluis

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.
​​​
Welkom bij onze audicien in Maassluis!