Service

  • maandag - vrijdag
    ​09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Alblasserdam

Beter Horen in Alblasserdam helpt al jarenlang mensen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u aan uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Deze duurt 20 minuten maar u kunt ook bij ons terecht voor een snelle hoorscan in drie minuten.

Wij geven u graag een persoonlijk advies en we bieden een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel in Alblasserdam aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Alblasserdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Alblasserdam!