Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Schiedam

Beter Horen in Schiedam helpt al jarenlang mensen om goed te (blijven) horen. Kom langs voor een gratis hoortest, een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, of een accessoire of hulpmiddel. Ook voor de bescherming van uw gehoor met oordopjes bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Schiedam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Ik heb een ander hoortoestel aangeschaft bij Beter Horen winkel Hof van Spaland te Schiedam. Bij deze wil ik graag de complimenten geven aan Alexander Kremer voor de goede service en duidelijke uitleg en afhandeling van het geheel. Ik ben zeer tevreden."

- Dhr. L.  Romijn uit Vlaardingen

"Beter Horen heeft veel betekend voor een bewoner van onze stichting Ipse de Bruggen. Naast dat er een nieuw gehoorapparaat is aangemeten (aan één oor) heeft Beter Horen ervoor gezorgd dat er een speciaal apparaat voor het andere oor werd gemaakt. Dit omdat het voor deze bewoner erg belangrijk is dat bepaalde dingen kloppen, zoals wanneer er in een oor een apparaat zit dit ook in het andere hoort. Echter, er was voor dit andere oor geen werkend apparaat nodig. Beter Horen heeft prima meegedacht met ons en uiteindelijk mogelijk gemaakt dat het leven voor deze bewoner een stuk aangenamer is, omdat alles weer klopt. Hartstikke bedankt hiervoor!"

- Mevr. S. Stouthandel uit Schiedam

Welkom bij onze audicien in Schiedam!