Service

  • dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Hendrik Ido Ambacht

Beter Horen in Hendrik Ido Ambacht helpt al jarenlang mensen om beter te horen. Wilt u weten hoe uw gehoor ervoor staat? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze audiciens geven u graag een persoonlijk hooradvies en zorgen voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn maar vaak kan een hulpmiddel ook veel doen. Bijvoorbeeld een accessoire waarmee u de telefoon beter kunt verstaan. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Hendrik Ido Ambacht

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​​

 

Klantbeoordelingen

"Enigszins met tegenzin ben ik een bezoek gaan brengen aan uw filiaal WC de Schoof in Hendrik Ido Ambacht waar ik werd ontvangen door Miranda Bruggeman. Opvallend voor mij was dat zij begrip toonde voor mijn afkeer maar mij wel wist te overtuigen om een proefperiode in te gaan met het uit proberen van twee type toestellen. Als eerste voor in het oor en als tweede achter het oor.​ Dit als rede, “vreselijk om met die dingen te lopen”. Tijdens de proefperiode is gebleken dat ik toch uitgekomen ben op de toestellen achter het oor, omdat de geluiden voor mij veel natuurlijker overkomen maar ook omdat ik zelf instellingen aan kan passen omdat ik ook zelf veel met muziek (vocaal ) bezig ben. Kortom, dankzij Miranda Bruggeman haar vakkundigheid en benadering , meedenken en tomeloze inzet ben ik ontzettend tevreden en over de schaamte heen die ik dacht te hebben."

- Dhr. Theus Hoogvliet uit Hendrik Ido Ambacht.

"Ik ben zeer tevreden over uw filiaalleidster Miranda Bruggeman. Zij kwam zeer vakkundig over met een drive om de klant een hoortoestel aan te meten waarin de klant zich kan vinden. En dat is bij mij gelukt. Ze is vriendelijk, geduldig!!! Behulpzaam, en zij heeft mij twee hoortoestelletjes aangemeten die mij een verrijking geven. Voor haar en haar collega een dikke tien plus."

- Dhr. J. Verboom uit Zwijndrecht

"Hartelijke dank aan Miranda Bruggeman! Ik ben voortreffelijk door haar begeleid naar een nieuw hoorapparaat, hetgeen zij met veel geduld en passie voor haar vak heeft gedaan. Aangezien ik tevens visueel gehandicapt ben, schatte zij het belang van "Beter horen" heel goed in! Een pluim voor Miranda en hartelijke dank, wij zijn zeer tevreden met haar."

- Dhr. B. Bosman uit Zwijndrecht

"Hierbij wil ik het team van Beter Horen in de Schoof te Hendrik Ido Ambacht bedanken voor de service bij de aanschaf van mijn gehoortoestellen. Vanaf de eerste stap over de drempel voelde ik mij op mijn gemak en ondervond ik hun grote mate van vakkundigheid en vooral het geduld bij de aanschaf van de gehoortoestellen. Hun uitleg en vooral het begrip voor mijn situatie en het betrekken van mijn man bij het geheel deed ons beiden goed. Het uiteindelijke resultaat is dat er gehoortoestellen op maat zijn geleverd waarbij ik weer kan genieten van geluiden die mij vreemd waren geworden. Nogmaals dank daarvoor."

- Mevr. Marry van der Wel – van der Oost. uit Zwijndrecht

"Wilde bij deze graag vertellen dat mijn vader in de winkel in Hendrik Ido Ambacht ontzettend goed geholpen is door Miranda. En dat mijn vader heel erg tevreden is over het behaalde resultaat, er is mag ik wel zeggen een wereld voor hem open gegaan. Hij kan zo goed als alle gesprekken weer volgen en vraagt zelfs of wij niet meer zo hard willen praten. Voor Beter Horen was mijn vader bij de concurrent en daar werd absoluut niet de aandacht aan hem gegeven zoals Miranda heeft gedaan. Mijn vader voelde zich nu gehoord en begrepen, ook voor mij is het een verademing, geweldig. Dus daarom deze welverdiende opsteker."

- Henny Moesman uit Hendrik Ido Ambacht

"Bij deze wil ik mijn waardering uitspreken over de service die ik kreeg in het filiaal van Beter horen in Hendrik-Ido Ambacht. Mevr Miranda Bruggeman heeft ons bijzonder goed geholpen en meegedacht en geen moeite was te veel. Ik vond dat dit zeker eens vermeld mag worden."

- Elly Henneveld-Heijdra

Welkom bij onze audicien(s) in Hendrik Ido Ambacht!