Service

 • maandag - donderdag
  09:00 - 17:30
  vrijdag
  09:00 - 21:00
  ​​zaterdag
  09:00 - 17:00

 • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur

Over onze hoorwinkel in Capelle aan den IJssel

Beter Horen in Capelle aan den IJssel heeft vele jaren ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Heeft u twijfels over uw gehoor? Kom langs zonder afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten, bij de hoorzuil in onze winkel. U kunt bij ons gratis parkeren.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies, een luisterend oor en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan of om draadloos naar een spreker op afstand te luisteren. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, slapen, vliegen, hobby en meer) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel in de Centrumpassage aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Capelle aan den IJssel

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Capelle aan den IJssel!