Service

  • dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 12:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Rotterdam, Lusthofstraat

Beter Horen in Rotterdam heeft vele jaren, uitgebreide ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of doe zelf een snelle hoorscan in onze winkel. Daarmee weet u in drie minuten hoe jong uw gehoor is.

Ook bent u van harte welkom voor een vrijblijvend voorlichtingsgesprek, een persoonlijk advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. De klant staat bij ons centraal. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Tevens bent u voor oordopjes (gehoorbescherming) bij onze Beter Horen winkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Rotterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordelingen

“Wij zijn heel tevreden met de behandeling van Beter Horen. Goede aandacht, ook de controle goed en lekkere koffie.”

- Mevr. B. Punselie - Hagenbeek uit Rotterdam.

“Buitengewoon tevreden over de  manier van afhandeling en het langdurig uitproberen voor het beste resultaat, complimenten voor audicien Suzan Bijl.”

-  Dhr. Nolles uit Rotterdam.

“Met april 2014, kwam ik bij Suzan voor de eerste keer. Informatie betreft het inzetten van de hoortoestellen was mij niet meteen duidelijk, en het oefenen met inzetten kostte me veel moeite. Elke keer hielp Suzan me  geduldig en aardig. Toen de oorstukjes goed zaten, werd ook het horen beter. Tussendoor nog veel contact gehad over kleine probleempjes in de proefperiode. Eind januari andere oorstukjes gehad, weer was het een ramp om ze in mijn oren te zetten, Suzan hielp me weer om de oude oorstukjes er weer op te zetten, over een tijdje wil ik het met haar hulp weer proberen. Suzan heeft me erg goed geholpen in al die maanden, ik ben er erg tevreden over.”

- Mevr Kuipers uit Rotterdam.

Welkom bij onze audicien in Rotterdam, Lusthofstraat!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Rotterdam:
Beter Horen Rotterdam Noord - Burg. Baumannlaan 140a - 142a
Beter Horen Rotterdam Zuid - Kerstendijk 169
Beter Horen Rotterdam Zuid - Groene Hilledijk 340a/b
Beter Horen Rotterdam Noord - Van Beethovensingel 54