Service

  • maandag, dinsdag, woensdag,vrijdag
    09:00 - 17:00
    donderdag 09:00 - 20:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Steenwijk

Beter Horen in Steenwijk helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Natuurlijk geven wij u ook graag een persoonlijk hooradvies. Als dat nodig is zorgen we voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan of een flitsbel voor de voordeur. Ook wanneer u uw gehoor wilt beschermen, tegen bijvoorbeeld harde geluiden, bent u bij ons aan het goede adres. We hebben vele soorten oordoppen (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) in ons assortiment.

Thuisservice van audicien in Steenwijk

Bezoek aan huis van een audicien is ook mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt audicien Allysa Sieses in (de regio van) Steenwijk. Zij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Thuisservice audicien Allysa Sieses: "Het mooiste van de Thuisservice is de dankbaarheid die ik krijg dat ik bij de mensen thuis kom. Niet iedereen kan zelfstandig naar de winkel komen en zijn hierdoor afhankelijk van anderen. Doordat ik bij de mensen thuis kom in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving, kan ik nog meer op maat de hoortoestellen in de eigen geluidsomgeving aanpassen. En zo tot de beste persoonlijke hooroplossing komen."

Welkom bij onze audiciens in Steenwijk!