Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30 Vrijdagavond mogelijk op afspraak

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur

Over onze hoorwinkel in Rotterdam, Groene Hilledijk

Beter Horen in Rotterdam heeft vele jaren ervaring om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor onze geheel vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten en ontdek wat uw hoorleeftijd (leeftijd van uw gehoor) is. U kunt bij ons gratis parkeren.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek en advies, we geven graag antwoord op al uw vragen. De klant staat bij ons centraal: welke vakkundige hooroplossing past er bij u? Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen, in een universele versie en op maat) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres. 

Huisbezoek van een audicien in Rotterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Wat techniek allemaal wel niet mogelijk maakt en hoe dit de kwaliteit van het leven verbeterd. Ik wilde even kwijt dat ik door de vestiging op de Groene Hilledijk in Rotterdam fantastisch ben geholpen door Marco en Kokkie. Een dikke 10!"

- Dhr Arthur Huijskens uit Rotterdam

Welkom bij onze audicien in Rotterdam, Groene Hilledijk!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Rotterdam:
Beter Horen Rotterdam - Burg. Baumannlaan 140a-142a
Beter Horen Rotterdam - Kerstendijk 169
Beter Horen Rotterdam - Lusthofstraat 52a
Beter Horen Rotterdam -  Van Beethovensingel 54