Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Assen

Beter Horen in Assen heeft als hoorspecialist jarenlange ervaring met het helpen van mensen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u aan uw gehoor? Met een vrijblijvende en gratis hoortest weet u binnen 20 minuten waar u aan toe bent. U kunt ook bij ons binnenlopen voor een snelle hoorscan van 3 minuten. U bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies van een van onze audiciens. Zij zorgen voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Assen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"In goede samenwerking met Beter Horen Assen heb ik na 5 jaar ellende eindelijk een digitaal hoorapparaat gevonden met een analoog geluid... daar ik nog maar 25% gehoor hen aan 1 oor (andere is doof) ben ik superblij met dit resultaat. ....hulde aan Beter Horen Assen voor de begeleiding. ....afz een heel blije klant..."

- mevr. Ineke Brinks uit Assen

Welkom bij onze audiciens in Assen!