Service

 • maandag, dinsdag, woensdag
  09:00 - 17:30
  donderdag
  09:00 - 18:00
  vrijdag
  09:00 - 17:30

Over onze hoorwinkel in Meerssen

Beter Horen in Meerssen helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als het nodig is zorgen we voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes.

Betaald parkeren kan om de hoek, op de markt bij de Basiliek of bij de Jumbo.

Huisbezoek van een audicien in Meerssen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Welkom bij onze audicien in Meerssen!