Service

  • maandag - zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.​

Over onze hoorwinkel in Leek

Beter Horen in Leek helpt mensen al jarenlang met het (blijven) genieten van geluid. Kom gerust langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan weet u binnen 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat.

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies en zorgt voor een adequate hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor oordopjes om bijvoorbeeld ongestoord te slapen, bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Leek

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Welkom bij onze audicien in Leek!