Service

  • Maandag,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Geldrop

Beter Horen in Geldrop helpt mensen om beter te horen. Kom langs voor een gratis hoortest. Dit is geheel vrijblijvend. Ook voor een persoonlijk hooradvies of een vakkundige hooroplossing kunt u bij ons terecht. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij deze Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Geldrop

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Het hoorapparaat van mijn vrouw lag ruim 2 jaar in de kast. Toch maar eens gaan gebruiken! Het kon niet meer aan de gang gebracht worden en 'hoe moet dat ook weer'. Afspraak gemaakt bij Beter Horen in Geldrop. Door een zeer vriendelijke én vakbekwame mevrouw meer dan voortreffelijk geholpen, met informatie over andere mogelijkheden. Compliment voor deze behandeling namens mijn (78- jarige) vrouw."

- Dhr. Ad van Empel uit Geldrop.

​Welkom bij onze audicien in Geldrop!