Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:00
    donderdag
    09:00 - 20:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren op het parkeerterrein, op een afstand van 50 meter, van de winkel.

Over onze hoorwinkel in Stadskanaal

Beter Horen in Stadskanaal heeft jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook weten hoe het met uw gehoor is? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan of een flitsbel voor de voordeur. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Stadskanaal

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Welkom bij onze audicien in Stadskanaal!