Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    zaterdag
    09:30 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Amsterdam

Beter Horen in Amsterdam op het Osdorpplein heeft veel ervaring met het helpen van mensen om goed te (blijven) horen en te (blijven) genieten van geluid. Kom langs voor een gratis hoortest (20 minuten, geheel vrijblijvend), een persoonlijk hooradvies of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel om de tv beter te horen. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Amsterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Mijn totaaloordeel voor deze hoorwinkel is een 10", aldus twee klanten.
En: "Mijn totaaloordeel is een 8," volgens twee andere klanten.

- Bron: ervaringen opHoorwijzer.nl (website van de NVVS)

“Er ging een nieuwe wereld voor mij open met een hoortoestel. In gezelschappen kon ik conversaties niet volgen. Mijn vrouw moest altijd voor mij ‘vertalen’. Met een hoortoestel hoorde ik weer perfect, kon alles verstaan en voelde me weer veilig in het verkeer. Inmiddels heb ik mijn derde hoortoestel en ik draag het bijna altijd. Ik ben heel blij met mijn hoortoestel en zeer tevreden over de begeleiding van Beter Horen.”

– Dhr. Louis uit Amsterdam

Welkom bij onze audicien in Amsterdam!

Andere Beter Horen hoorwinkels in Amsterdam en Amstelveen:
Beter Horen Amsterdam Zuid - Olympiaplein 133
Beter Horen Amsterdam West - Bilderdijkstraat 78
Beter Horen Amstelveen - Rembrandtweg 641 - 643
Beter Horen Amsterdam Oost - Beukenweg 11
Beter Horen Amstelveen - Lindenlaan 370
Beter Horen Amsterdam - Buikslotermeerplein 317
Beter Horen Amsterdam Zuidoost - Bijlmerplein 726