Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Valkenswaard

Beter Horen in Valkenswaard heeft jarenlange, uitgebreide ervaring om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) bij onze gecertificeerde audicien. Of doe zelf een snelle hoorscan in drie minuten bij de hoorzuil in onze winkel.

Ook bent u van harte welkom voor gratis voorlichting of brochures, een persoonlijk vrijblijvend advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire (zoals om draadloos te communiceren met een hoortoestel) of een handig hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan, zonder het volume heel hard te zetten. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen in een standaard uitvoering of op maat gemaakt) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Valkenswaard

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Valkenswaard!