Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur. ​ ​

Over onze hoorwinkel in Houten

Beter Horen in Houten is de hoorspecialist die al heel veel mensen geholpen heeft om beter te horen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis hoortest die ongeveer 20 minuten duurt.

Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Onze audicien geeft u dan ook graag een een persoonlijk hooradvies en zorgt, indien nodig, voor de beste hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn maar ook een hulpmiddel om de tv beter te verstaan.

Wilt u juist niets of minder horen? U kunt ook bij ons terecht voor de juiste oordopjes. Bijvoorbeeld om beter te slapen of veilig te genieten van muziek.

Huisbezoek van een audicien in Houten

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Welkom bij onze audicien in Houten!