Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Tilburg

Beter Horen in Tilburg helpt mensen al jarenlang om te (blijven) genieten van geluid. Wilt u weten hoe uw gehoor ervoor staat? Bij ons kunt u een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) doen of een snelle hoorscan van 3 minuten.

Wij geven u graag een persoonlijk hooradvies. Ook voor een vakkundige hooroplossing die echt bij u past, bent u bij ons aan het goede adres. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan of een flitsbel voor de voordeur. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Tilburg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Welkom bij onze audicien in Tilburg!

Onze andere Beter Horen-vestigingen in Tilburg:
Beter Horen Tilburg Zuid - Hilvarensebeek 60
Beter Horen Tilburg West - Westermarkt 102