Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

Over onze hoorwinkel in Hoorn

Beter Horen in Hoorn heeft jarenlange, zeer uitgebreide ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten.

Ook bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies van onze gecertificeerde audiciens, vrijblijvende voorlichting en onze gratis brochures, en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, snurken, zwemmen en hobby) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel in Hoorn aan het goede adres. We zijn op donderdagavond tot 18.00 uur open.

Huisbezoek van een audicien in Hoorn

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Een gediplomeerde StAr-audicien van Beter Horen komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Dit biedt onze klanten hoorzorg dicht bij huis.
 
Welkom bij onze audicien in Hoorn!