Service

  • maandag
    13:00 - 17:00
    dinsdag - vrijdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Den Helder

Beter Horen in Den Helder helpt al jarenlang mensen om beter te horen. Wilt u ook (blijven) genieten van geluid? Met een vrijblijvende en gratis hoortest weet u binnen 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat. Of kom eens langs voor een persoonlijk advies van een van onze audiciens. Dit kan op afspraak, ook kunt u binnenlopen zonder afspraak. Tevens is het mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak te maken. Onze gediplomeerde medewerkers zorgen voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor oordopjes bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Den Helder

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Een gediplomeerde StAr-audicien van Beter Horen komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Dit biedt onze klanten hoorzorg dicht bij huis.

Klantbeoordeling over deze winkel

"Ik had al een hele tijd last van doofheid in mijn rechteroor en na een audiotest in het ziekenhuis bleek dat het gehoor in mijn rechteroor bijna volledig weg was. Mijn moeder is klant bij Beter Horen in Doesburg, zeer tot haar tevredenheid en dus maar eens een afspraak gemaakt bij Beter Horen in Den Helder want wij wonen in de Noordkop. Bij Beter Horen een paar testen gedaan voor een gehoorapparaat en de afspraak gemaakt om over twee weken een gehoorapparaat in ontvangst te nemen.

(vervolg) Ik heb het apparaat nu ongeveer twee maanden en ik moet zeggen, had ik maar eerder een afspraak gemaakt. Pas als je een gehoorapparaat hebt weet je wat je al die tijd gemist hebt. Je denkt wel dat het meevalt, maar een gehoorapparaat is een openbaring, muziek, gesprekken met anderen, televisie. Beter Horen, bedankt, bedankt voor de geweldige service, niet alleen voor het aanmeten, de uitleg maar ook al voor de eerste reparatie, na een ongelukje van mijn kant."

- Dhr. N. uit Den Helder

Welkom bij onze audicien in Den Helder!