Service

  • maandag t/m vrijdag
    09:00 - 17:30
    Op afspraak zaterdag
    09:00 - 12:00

  • Rolstoelvriendelijk

Locatie van deze winkel: De winkel zelf grenst aan de Papsouwselaan. De Artemisstraat bevindt zich min of meer aan de achterkant van de winkel. De winkel is naast een sportschool en tegenover een rotonde en winkelcentrum De Hove.

Over onze hoorwinkel in Delft

Aan het einde van de Papsouwselaan zit Beter Horen al meer dan 20 jaar. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende hoortest. Bij ons krijgt u naast persoonlijk en vakkundig advies een hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn of een accessoire om bijvoorbeeld de TV beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming kunt u bij ons terecht; van student tot muzikant en van klusser tot bouwvakker. En voor iedereen die gewoon lekker wil slapen. De koffie staat klaar.

Huisbezoek van een audicien in Delft

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Delft!