Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Amsterdam

Beter Horen in Amsterdam aan het Olympiaplein heeft een jarenlange ervaring om mensen te helpen om goed te (blijven) horen. Kom langs voor een gratis hoortest (20 minuten, geheel vrijblijvend), een snelle hoorscan in drie minuten, of voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing op maat. Dat kan een hoortoestel zijn, maar ook een accessoire of hulpmiddel. Ook voor oordopjes (gehoorbescherming) bent u bij een Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Amsterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Alle complimenten voor vakmanschap, geduld en vriendelijkheid c.q. klantgerichtheid. Mijn wensen om het gesproken woord in de kerk goed te verstaan, maar ook zo de radio / televisie, is prachtig gehonoreerd en ik ben dankbaar voor de steun van mijn 'luistervink'. Hartelijke groet van uw dankbare klant."

- Dhr. P. Rouppe van der Voort uit Badhoevedorp​

Welkom bij onze audicien in Amsterdam!

Andere Beter Horen hoorwinkels in Amsterdam en Amstelveen:
Beter Horen Amsterdam West - Bilderdijkstraat 78
Beter Horen Amstelveen Noord - Rembrandtweg 641 - 643
Beter Horen Amsterdam Oost - Beukenweg 11
Beter Horen Amsterdam Osdorp - Osdorpplein 773
Beter Horen Amstelveen Zuid - Lindenlaan 370
Beter Horen Amsterdam Zuidoost - Bijlmerplein 726
Beter Horen Amsterdam - Buikslotermeerplein 317