Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Amsterdam

Beter Horen in Amsterdam heeft vele jaren ervaring om mensen te helpen om goed te (blijven) horen. Kom langs voor een gratis hoortest (20 minuten, geheel vrijblijvend) door onze gecertificeerde audicien. Of voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, of een hooraccessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze hoorwinkel aan de Beukenweg 11 in Amsterdam aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Amsterdam

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Wat een geweldige mensen op het Beukenplein in Amsterdam! Val zo maar binnen en ga na 2 uur aandacht en telefoontjes weer supertevreden weg! DANK!"

- Marjorie de Neef uit Amsterdam (via Facebook)

"Reeds lang ben ik client bij Beter Horen en tevreden over de service in het algemeen. Maar vooral heel tevreden over het feit dat ik al sinds 2008 een vaste audicien heb, de heer Remco Jonker, die mij met grote zorgvuldigheid behandeld. Ook al is hij van vestiging veranderd en moet ik verder weg, heb ik met hem ook de laatste afspraak gemaakt. Die moeite werd beloond door de aandacht die hij aan mijn slecht horen besteedde."

- Ineke Dijk uit Amsterdam​

Welkom bij onze audicien in Amsterdam!

Andere Beter Horen hoorwinkels in Amsterdam en Amstelveen:
Beter Horen Amsterdam West - Bilderdijkstraat 78
Beter Horen Amsterdam Zuid - Olympiaplein 133
Beter Horen Amsterdam Noord - Buikslotermeerplein 317
Beter Horen Amsterdam Zuidoost - Bijlmerplein 726
Beter Horen Amstelveen Noord - Rembrandtweg 641 - 643
Beter Horen Amsterdam Osdorp - Osdorpplein 773
Beter Horen Amstelveen Zuid - Lindenlaan 370