Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag​
    09.00 - 18.00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Hoofddorp

Beter Horen in Hoofddorp heeft uitgebreide ervaring als hoorspecialist en zet zich in om mensen goed te laten (blijven) horen en te laten genieten van geluid. Wilt u duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, toebehoren of handig hulpmiddel. Voor gehoorbescherming (oordoppen op maat en universele oordoppen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Hoofddorp

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Hoofddorp!