Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag koopavond op afspraak

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"De dames Delphine de Vliegher en Esther Lekatompessy zijn zeer dienstverlenend, professioneel en klantvriendelijk! En geduldig! Zij verdienen een groot compliment van mij!"

- Dhr. L. Scholten (Vlissingen)​​

Over onze hoorwinkel in Vlissingen

Beter Horen in Vlissingen biedt jarenlange ervaring om mensen te helpen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) of een snelle hoorscan in drie minuten. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel om bijvoorbeeld de televisie beter te horen.

Wilt u bezoek aan huis van een audicien, voor uzelf of iemand anders? Dat kan, neem contact op voor de voorwaarden. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, slapen en meer) bent u bij een Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Vlissingen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Vlissingen!

Andere Beter Horen hoorwinkels in de regio:
Beter Horen Middelburg - Nieuwe Burg 34
Beter Horen Oostburg - Eenhoornplantsoen
Beter Horen Terneuzen - Alvarezlaan 84
Beter Horen Kapelle - Ooststraat 7