Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Klantbeoordelingen voor deze winkel

“Een dikke kus voor de Beter Horen mensen van de winkel aan de Peperstraat in Zaandam. Ze hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik Beter kan Horen, maar vooral het gevoel gegeven dat er naar mijn probleem geluisterd werd en dat ik gehoord werd. Dank jullie wel!!”

- Astrid Meij uit Zaandam

Over onze hoorwinkel in Zaandam

Beter Horen in Zaandam heeft uitgebreide ervaring om mensen beter te laten horen en te laten genieten van geluid. Kom langs voor een gratis hoortest (20 minuten, geheel vrijblijvend). Met een lekker kopje koffie of thee erbij als u wilt. Ook bent u welkom voor een persoonlijk advies of een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een handig accessoire of een hulpmiddel, zoals om de tv beter te horen. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, slapen, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.
 

Huisbezoek van een audicien in Zaandam

Bezoek aan huis van een audicien is ook mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt Simone Zuurbier in onder meer Zaandam. Zij is een gediplomeerd en ervaren StAr audicien van Beter Horen. Zij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft zij zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien(s) in Zaandam!