Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:00
    vrijdag
    09:00 - 20:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Eindhoven

Beter Horen in Eindhoven in winkelcentrum Woensel heeft uitgebreide, jarenlange ervaring om mensen beter te laten horen. Kom langs voor een gratis (vrijblijvende) hoortest in 20 minuten. We zijn de hoorspecialist voor een persoonlijk advies over uw gehoor of een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel, een accessoire (zoals om draadloos te bellen) of  een handig hulpmiddel zijn. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes voor muziek, snurken, zwemmen en meer) bent u bij elke Beter Horen winkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Eindhoven

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

De hele familie Verdonk is klant bij Beter Horen in Eindhoven (Woensel). Zij zijn heel tevreden met hun Beter Horen audicien. Lees hun verhaal hier over 'Vier generaties met hoortoestellen' en hun persoonlijke ervaringen.

"Ik wil niet naar een ander (filiaal), alleen maar naar Woensel. Omdat het daar altijd gezellig is en ik goed geholpen wordt."

- Dhr De Jongh uit Eindhoven

"Ik vond de behandeling zeer deskundig en ik ben met heel veel aandacht geholpen. Ik ben zeer tevreden en gelukkig met de keuze van mijn hoortoestellen."

- Mevr. A. Hopstaken uit Eindhoven

"Ben meer dan blij met de begeleiding en service van Beter Horen (Dhr. Verdonschot) Eindhoven."

- Dhr. J.P.M. Wal uit Eindhoven

Welkom bij onze audicien(s) in Eindhoven!

Andere Beter Horen hoorwinkel in Eindhoven:
Beter Horen Eindhoven Zuid - Heezerweg 67A