Service

  • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
    09:00 - 17:30
    donderdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Heerlen

Beter Horen in Heerlen helpt iedereen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. U bent van harte welkom voor een gratis (vrijblijvende) hoortest of een persoonlijk hooradvies. Onze ervaren audiciens zorgen altijd voor een vakkundige hooroplossing. Dat kan een hoortoestel zijn of een hulpmiddel waarmee u de televisie beter kunt horen. Ook voor oordopjes bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Heerlen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Heerlen!

Klanten over deze hoorwinkel

"Een groot compliment voor de service van de Beter Horen-winkel in Heerlen. Vorige week kwamen wij met onze oude moeder van 85 vanuit de kop van Noord-Holland aan in Heerlen, voor de crematieplechtigheid van haar dochter. Geschrokken merkten we daar dat ze haar gehoorapparaten vergeten was. Daarom had ze niet meegedaan met het gesprek in de auto.... In allerijl gingen we naar Beter Horen op de Akerstraat in Heerlen. Waar onze moeder in luttele tijd vervangende toestellen aangemeten kreeg. Ze was ruim op tijd EN horend terug voor de plechtigheid. Die ze, hoe verdrietig ook, nu in elk geval kon horen. Wat een fantastische service, chapeau voor Beter Horen Heerlen.​"

- Mevr. Kistemaker uit Andijk