Service

 • maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag
  09:00 - 17:30
  donderdag
  09:00 - 18:00
  Op donderdag bij avondafspraken geopend tot 20:00
  Wij werken alle dagen uitsluitend op afspraak.

 • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Breda

Beter Horen in Breda heeft zeer uitgebreide ervaring als hoorspecialist om mensen te helpen om te laten (blijven) genieten van geluid. Onze gecertificeerde audiciens zijn één en al oor voor u. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een adequate hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor muziek, zwemmen en meer) bent u bij onze hoorwinkel in Breda aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Breda

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

"Vorige week ben ik naar een musical in het theater geweest. Het eerste kwartier heb ik zitten tobben en dacht: 'waar ben ik aan begonnen.' Maar ineens had ik de goede  instellingen  te pakken en heb dankzij Beter Horen en jou een geweldige avond gehad. Bedankt!"

- Mevr. Tien uit Breda

Welkom bij onze audicien in Breda!

 ​ ​​​