Service

  • maandag - vrijdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Maastricht

Beter Horen in Maastricht helpt al jarenlang mensen met goed te (blijven) horen. U bent van harte welkom voor een gratis hoortest. Onze audicien geeft u graag een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, of een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Maastricht

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Klantbeoordelingen over deze hoorwinkel

"Ik ben zeer tevreden over het personeel."

- Mevr. C. van Lijf - Beckers uit Maastricht

"Met mijn hoortoestellen ben ik zeer tevreden net zoals over de informatie die ik in de winkel ontvangen heb. Goed behandeld."

- Dhr. J. Bex uit Maastricht

"Ik ben zeer tevreden. Ik word hier altijd netjes te woord gestaan en altijd netjes geholpen."

- Dhr. J. van Thiel uit Maastricht

"Mijn complimenten voor Beter Horen op het Koningin Emmaplein te Maastricht. De audicien Mieke Meyers-Stevens heeft mij uitstekend geholpen. De service is er ronduit voortreffelijk. Ik was voorheen klant bij de concurrent, maar daar heb ik nooit de aandacht gekregen zoals nu bij Beter Horen."

- Dhr. Bernaards uit Maastricht

"Ik ben zeer tevreden met mijn hoortoestellen. En met de persoonlijke aandacht van Monique."

- Mevr. Pekce - Pardoel uit Maastricht

"De audicien neemt steeds uitgebreid de tijd voor me en legt alles altijd heel duidelijk en begrijpelijk uit. Ik vind dit wel fijn en belangrijk, want op oudere leeftijd heb je iets meer tijd nodig om alles tot je door te laten dringen. Er gebeurden ook goede onderzoeken van mijn oren en mijn nieuwe hoortoestellen en dat vond ik heel prettig."

- Mevr. Tersteeg - Willems uit Maastricht

"In 2008 ben ik geopereerd en daarna zowat helemaal doof. Mieke heeft me ettelijke keren bezocht in Klevarie en me de goede apparaatjes aangeraden. In de loop van de afgelopen 6 jaar had ik dikwijls contact met haar nodig, want mijn oren willen niet zo. Elke keer staat ze voor mij klaar en helpt me. Mieke is een engel en een geweldige medewerkster van Beter Horen."

- Dhr. P. Olieslagers uit Maastricht

"De audicien Mieke is een geduldig persoon. Zij stelt mij op mijn gemak. Ik ben haar zeer dankbaar."

- Mevr. C. Krete-Winands uit Maastricht

Welkom bij onze audiciens in Maastricht!

Onze andere Beter Horen-winkel in Maastricht:
Beter Horen Maastricht Oost - Stationsstraat 19