Service

  • maandag - donderdag
    09:00 - 17:30
    vrijdag
    09:00 - 18:00

  • Rolstoelvriendelijk

Gratis parkeren voor de deur.

Over onze hoorwinkel in Den Bosch

Beter Horen in Den Bosch, op de Pettelaarseweg, heeft jarenlange ervaring en kennis om mensen beter te horen. Heeft u twijfels over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) door onze gecertificeerde audicien. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk gesprek over uw luistersituaties en uw gehoor, eveneens over een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes voor muziek, zwemmen, slapen) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Den Bosch

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Den Bosch!