Service

  • maandag, dinsdag,woensdag, vrijdag
    09.00 - 17.00
    donderdag
    09:00 - 20:00  

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Heemstede

Beter Horen in Heemstede helpt al jarenlang mensen om goed te (blijven) horen. Twijfelt u aan uw gehoor? Wacht niet langer en kom langs voor een gratis hoortest, een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, of een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Heemstede

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Heemstede!

Klantbeoordeling over deze hoorwinkel

“Ik heb nieuwe hoortoestellen geadviseerd gekregen door Beter Horen in Heemstede door de audicien Lieke van Wassenaer. Het toestel Resound Verso + randapparatuur Resound Unite TV Streamer 2, Mini microphone en Remote Control2 bevallen mij uitstekend. Voor de audicien, Resound en Beter Horen een 10 op alle vragen!”

– Dhr. Alex Vermeulen uit Heemstede